Dodir mora- odmor za tijelo i dušu

piše Damir Barušić

piše Damir Barušić

Odmor na moru i uživanje u prirodi, iscjeljivanje i rehabilitacija,  te edukacija kako postati zdravija, sretnija i ispunjenija osoba glavni je cilj ostvarivanja ovog projekta kojeg bi provodili u okviru djelovanja udruge Svjetlo života.

Dio aktivnosti bio bi vezan i uz  dosadašnje humanitarno djelovanje i pružanju potpore oboljeloj djeci i djeci bez adekvatne roditeljske skrbi kroz pružanje rehabilitacije, odmora, zabave i socijalizaciju.

 

Za provođenje ovog projekta potreban  je smještajni kapacitet, odnosno manji hotel i/ili kamp ili nešto slično, na moru, van naseljenog mjesta ili u nekom mirnijem i manjem naselju, okružen zelenilom. 

Nudimo preuzimanje upravljanjem, organizacijom i realizacijom provođenja programa i vašim objektom, te podjelu dobiti ili plaćanje najma ili kupovinu uz dugoročnu otplatu.
Napominjemo da bi se provođenje gore navedenih sadržaja vršilo tijekom cijele godine ili barem veći dio godine.

Ako imate takvo nešto, a iz nekog razloga ne želite ili ne možete više raditi na upravljanju vašim objektom, te isti želite dati nekome tko će se potruditi omogućiti osobama da osim uživanja u moru i odmoru i nauče nešto o sebi, iscijele svoje tijelo i duh, javite se, možda je ovo prilika da vi pomognete nekome i da neko pomogne vama. I da tako zajedno kreiramo jedan bolji svijet 🙂

 

 

Damir Barušić, predsjednik udruge Svjetlo života
damir.barusic1@gmail.com
091 797 0 343

 

—————————————————————————————————————————————